Upoznaj cijelu PS5 porodicu: Nova generacija PlayStation gaminga te zove

Nova generacija PlayStation gaminga zakoračila je prošlog mjeseca u svoju drugu godinu zabavljanja miliona fanova širom svijeta. U međuvremenu, pojavio se i impresivan broj hit naslova za fantastične PS5 konzole. Sa njima, zaokružuje se doživljaj najdubljeg uranjanja u igre, koje najnovija Sony platforma za gaming izdašno omogućava.

Bogata dodatna oprema samo uveličava i dodatno obogaćuje nestvarno uzbudljiva iskustva koja nastaju uz PS5 gaming.

Ako nekim čudom do sada niste upoznali PlayStation 5 porodicu, imate priliku da to učinite na web sajtu 3D BOX-a. Na PS5 stranici imate mogućnost da istražite sve PS5 proizvode. Otkrićete najinovativniju liniju prateće opreme za nevjerovatna iskustva koja omogućava nova generacija PlayStation gaminga. Zahvaljujući ultra brzom SSD-u, doživjećete munjevito učitavanje igara, a u njima i uzbudljiva dodirna iskustva koja omogućavaju haptički elementi.

Za igru bez limita, morate da doživite PS5 gaming. Nova generacija PlayStation gaminga toliko se približila realnosti da granice ponekad nisu lako uočljive. Sve to proizvelo je u globalu nevjerovatnih 4.6 milijardi sati igranja na PS5 konzolama. Objavljeno je već 360 PS5 naslova. Mnoge od njih pronaći ćete i na web shopu 3D BOX-a na stranici PlayStation, u podkategorijama Igre, pa zatim PS5 igre.

Prilagođena integracija sistema PS5 konzole omogućava kreatorima igara da tako brzo izvlače podatke sa SSD-a da mogu dizajnirati igre na načine koji nikada prije nisu bili mogući. Bićete zadivljeni nevjerovatnom grafikom i novim PS5 opcijama. Uronićete u svjetove s novim nivoom realizma, jer se svjetlosni zraci pojedinačno simuliraju, stvarajući stvarne sjene i odsjaje u podržanim PS5 igrama.

Nova generacija PlayStation gaminga obezbjeđuje igranje PS5 igara na 4K televizorima, ali PS5 konzole podržavaju i izlaz za 8K. To znači da možete igrati i na ekranima s rezolucijom 4320p. Uživaćete u nevjerovatno glatkom i fluidnom igranju s velikom brzinom kadrova pri brzini od 120 fps za kompatibilne igre, uz podršku za izlaz od 120 Hz na 4K ekranima.
Uz HDR TV, podržane PS5 igre prikazuju zadivljujuće živopisan i realan raspon boja.

Scroll to Top