Novogodišnja sniženja u 3D BOX-u povodom dolazeće sezone praznika

Novogodišnja sniženja u 3D BOX-u otvorena su TOP ponudom pametnih satova, bežičnih slušalica i PS igara po sniženim, prazničnim cijenama. Postepeno će ova ponuda biti proširivana i proizvodima iz drugih kategorija. Ali, za punu slobodu u pokretu i komunikaciji, izbor pametnih satova i bežičnih Bluetooth slušalica je već sada fantastičan.

Naime, novogodišnja sniženja u 3D BOX-u donose do sada najniže cijene vrhunskih Samsung Galaxy pametnih satova. Pored nevjerovatno privlačnog dizajna, oni su u mogućnosti da korisnicima pruže najpotpunije i najpoželjnije iskustvo. Besprekoran kvalitet novih Samsung pametnih satova pruža holističku analizu korisnikovog sna. Praćenjem sna, ovi satovi otkrivaju i holistički analiziraju vaše faze spavanja dok odmarate. Poboljšane mogućnosti mjerenja omogućavaju provjeru nivoa kiseonika u krvi i načine eventualnog hrkanja. Uz to, moguće je da dobijete i napredne uvide od Nacionalne fondacije za san za bolji kvalitet i trajanje sna.

Galaxy Watch modele odlikuje i bezvremenski dizajn koji se savršeno uklapa u sve stilove. Prefinjenog dizajna, donose sofisticiranost na vaš zglob, a vrhunski materijali od nerđajućeg čelika naglašavaju njihovu moćnu i intuitivnu funkcionalnost. Ponuđeno vam je da birate između analognog ili digitalnog lica sata sa raznim pozadinama, fontovima i bojama. Novogodišnja sniženja u 3D BOX-u donose i rekordno niske cijene Galaxy Buds bežičnih slušalica.

Na web shopu 3D BOX-a preko 3.300 proizvoda

Osim izuzetnih Galaxy Buds Live slušalica, novogodišnja sniženja u 3D BOX-u obuhvataju i najnovije Galaxy Buds 2 slušalice Samsung brenda. Po znatno sniženim cijenama, sada je savršena prilika da se ove slušalice nabave jer su premijum kvaliteta i odlično će vam poslužiti u najrazličitijim situacijama.

Uz Samsung nosive uređaje, novogodišnja sniženja donose i popust na razne modele Philips bežičnih slušalica. Njihov jedinstveni kvalitet će vas oduševiti, a bićete oduševljeni i njihovim sniženim cijenama. Mnogo je razloga da ovih dana posjetite 3D BOX shop u Tržnom centru Mercator Banjaluka.

Još sadržajnije shoping iskustvo čeka vas na web shopu 3D BOX-a na kojem se nalazi preko 3.300 proizvoda. Ako ste zainteresovani za aktuelne popuste, potražite u kategoriji Promo akcije podkategoriju Novogodišnja sniženja i uživajte u pretprzaničnoj kupovini.

Scroll to Top