3D BOX Snižene cijene, produžena garancija na Sony Bravia XR televizore

Najnoviji modeli Sony Bravia XR televizora su na akciji u 3D BOX-u. Pored snižene cijene, dvogodišnja fabrička garancija na ove televizore se tokom akcije produžava za još 3 godine. Akcija traje sve do 30. januara iduće godine.

Ako ste u potrazi za velikim televizorom top kvaliteta, nema boljeg izbora od najnovijih Sony Bravia XR modela. Ovi televizori dizajnirani su da traju godinama. Kvalitet slike, zvuka i dodatnih fukcija im je takav da će vas oduševiti. Pored toga, to su Google televizori što znači da vam pružaju obilje sadržaja i mogućnost da njima upravljate glasovnim komandama. Dodatni, jedinstven kvalitet ogleda se u njihovoj savršenoj kompatibilnosti sa PlayStation 5 konzolama. To znači da na njima možete uživati u najkvalitetnijem gamingu današnjice na najkvalitetniji i sveobuhvatan način.

Gamer igra igru na PS5 konzoli i Sony Bravia XR televizoru

Sony Bravia XR televizori su prvi televizori u svijetu s implementiranom kognitivnom inteligencijom. Zahvaljujući genijalnom Cognitive Processor XR-u, slika i zvuk dostižu posve novi nivo. Navedeni Sony procesor razumije kako ljudi vide i čuju, te pruža potpuno novi doživljaj uz koji ćete se u cijelosti uživjeti u scenu.

XR Surround za moćan okružujući zvuk

Kognitivna inteligencija na Sony Bravia XR televizorima omogućava vam da kino doživljaj prenesete u svoj dom. Postignuto savršenstvo slike i zvuka naročito je impresivno na nenadmašnim OLED ekranima premijum modela Sony televizora. Uz pomoć TRILUMINOS tehnologije kompanije Sony, ti ekrani omogućavaju istinski savršenu 4K sliku sa potpuno prirodnim bojama i sjenama.

Na Sony Bravia XR 4K OLED televizorima ekran je ujedno i zvučnik. Tako je zvuk precizno usklađen s onim što je na ekranu za potpuno prožimajući doživljaj. Sve što gledate na Bravia XR televizoru čuje se u pravom surround zvuku. XR Surround stvara okružujući zvuk koji dopire sa strana i okomito.

U 3D BOX shopovima, kao i na web shopu 3D BOX-a, pronaći ćete kompletnu ponudu najovijih Sony televizora. Prilikom kupovine ovih televizora omogućene su sve vrste plaćanja, pa tako i plaćanje pouzećem i kupovina na rate.

Scroll to Top