Više od 60 PlayStation naslova na velikom novogodišnjem sniženju

Više od 60 PlayStation naslova za PS4 i PS5 konzole trenutno je na velikom novogodišnjem sniženju u 3D BOX-u. Posebnu prednost kod ove zimske mega akcije predstavlja mogućnost kupovine PS igara iz udobnosti vlastitog doma. U tom cilju, na web shopu 3D BOX-a je formirana posebna kategorija – Novogodišnja sniženja. U toj kategoriji nalazi se podkategorija PlayStation gdje je formirana kompletna ponuda hit naslova na sniženju.

Sniženje PlayStation naslova na ovoj akciji je spektaklurano, jer cijene su u nekim slučajevima snižene čak za 70%! Mnogo naslova sniženo je za 50%, a ima tu i najnovijih i najatraktivnijih igara koje trenutno obezbjeđuju značajnu uštedu. Svi veći izdavači, kao što su SIEE, EA ili Ubisoft, ponudili su bogat izbor naslova po sniženim, božićnim i novogodišnjim sniženjima.

Gaming je postao vrhunska zabava za sve generacije, tako da novogodišnje sniženje PlayStation naslova i te kako ima smisla. Ovaj period predstavlja sjajnu priliku da se nabave neke od najatraktivnijih igara po drastično sniženim cijenama. Pošto ulazimo u sezonu praznika i prazničnog darovanja, PS igre mogu biti i odličan novogodišnji, božićni ili rođendanski poklon.

Cijene PlayStation naslova na novogodišnjem sniženju u 3D BOX-u počinju već od 21 KM. Među njima ima veoma atraktivnih igara kao što su God of War HITS, Bloodborne HITS ili The Last of Us Remastered HITS. Po cijenama od 39 KM i 45 KM pronaći ćete čitav niz fantastičnih naslova bez kojih nijedna PlayStation kolekcija nije potpuna. Među njima su Marvel’s Spiderman, Shadow of the Colossus, The Last Guardian, Fallout 76, pa čak i The Last of Us 2, Nioh 2, Assassin’s Creed Odyssey i GTA V Premium Edition.

Ne oklijevajte, jer novogodišnja sniženja PS naslova u 3D BOX-u predstavljaju najbolju i najpotpuniju akcijsku ponudu do sada.

Scroll to Top