Sony najavio objavu novih maski za PS5 konzole u različitim bojama

Sony je najavio isporuku na tržište novih maski za PlayStation 5 konzole u pet različitih boja. Ove maske, odnosno bočne ploče, predstavljaju zamjenu za aktuelnu bijelu boju PS konzole. Na taj način, korisnicima najnovije generacije platforme za gaming biće omogućeno da izaberu crvenu, ljubičastu, plavu, crnu ili roze varijantu.

Sony je objavio da će maske biti dostupne tokom prve polovine 2022. godine, prenosi b92. Prema ovoj najavi, prvo će se u januaru pojaviti Midnight Black i Cosmic Red maske. Pink, Galactic Purple i Starlight Blue varijante novih maski će se u prodaji pojaviti u narednim mjesecima.

Nove maske u svakoj od najavljenih boja biće dostupne za obe verzije PS5 konzola – Digital Edition i konzolu sa diskom. Pored novih maski, Sony priprema i objavu i novih Pink, Starlight Blue i Galactic Purple DualSense kontrolera. Oni bi na tržište takođe trebalo da stignu tokom januara naredne godine. DualSense kontroleri Cosmic Red i Midnight Black već su u prodaji.

Cijena PlayStation 5 novih maski u bojama iznosi 55 dolara, dok će novi DualSense kontroleri koštati 75 dolara. Kod nas će ove cijene biti poznate tek kada se nove maske za konzole i DulaSense kontroleri u novim bojama pojave na domaćem tržištu.

Scroll to Top