NOVOGODIŠNJA SNIŽENJA Top ponuda radnih i gaming monitora u 3D BOX-u

Najnovija TOP ponuda radnih i gaming monitora na novogodišnjem sniženju u 3D BOX-u ne smije se propustiti. Širok izbor monitora najpoznatijih svjetskih brendova, po nevjerovatno povoljnim cijenama, čini ovu ponudu jedinstvenom u BiH. AOC, Asus, Xiaomi, Philips, Dell, LG i Lenovo monitori nalaze se u svjetskom vrhu po kvalitetu i mogućnostima koje pružaju.

3D BOX je formirao jedinstvenu ponudu najkvalitetnijih radnih i gaming monitora po izuzetno pristupačnim cijenama. Na web shopu 3D BOX-a, u kategoriji Novogodišnja sniženja i podkategoriji Monitori, pronaći ćete vrhunski izbor monitora. Uz svaki model date su njegove detaljne specifikacije kako bi odabir odgovarajućeg monitora bio što lakši. A s obzirom na bogatu ponudu monitora različitih mogućnosti, dizajniranih za različite potrebe, njihovo upoznavanje prije same kupovine je veoma važno.

Jedinstveni kvalitet AOC, Asus i Dell monitora

Na primjer, ponuda AOC radnih i gaming monitora obuhvata modele veoma pristupačne cijene i pouzdanog kvaliteta. AOC monitori nudi široke uglove gledanja, tačne i žive boje, te fleksibilno povezivanje. Imaju tanak profil i uglavnom trostranu ploču bez obruba za bešavne postavke više monitora u nizu. Zahvaljujući implementiranim AOC tehnologijama LowBlue i FlickerFree otklonjeno je naprezanje očiju tokom korišćenja ovih monitora u radu ili igri.

Asus je još jedan veliki brend zastupljen u top ponudi radnih i gaming monitora u 3D BOX-u. Asus monitori odlikuju se vrhunskim performasama i fantastičnim dizajnom. Performanse naročito dolaze do izražaja kod Asus gaming monitora kod kojih je stopa osvježenja nerijetko čak 240 Hz. Svaki istinski gaming fan će to znati da cijeni. I ovi monitori, naravno, dolaze uglavnom sa svim neophodnim portovima koji garantuju vrhunsko korisničko iskustvo.

Dell je kompanija koja s ponosom ističe da proizvode najbolje monitore na svijetu. U novogodišnjoj ponudi 3D BOX-a nalazi se nekoliko modela radnih i gaming monitora ovog brenda. Pored nesporne postojanosti kvaliteta, Dell monitori se odlikuju i moćnim performansama i visokim naprednim mogućnostima implementiranih tehnologija za poboljšano korisničko iskustvo.

Najkompletnija podrška pri kupovini monitora

LG je najcjenjenija kompanija u svijetu po proizvodnji vrhunskih LED i srodnih panela. Nema sumnje da taj kvalitet dolazi do izražaja i kod radnih i gaming monitora ovog brenda. Prefinjenog su dizajna i jedinstvenih mogućnosti, zbog čega ih cijene svi koji su istinski posvećeni svom radu na računaru ili gamingu bez kompromisa.

Xiaomi i Lenovo posljednjih godina munjevito osvajaju i tržište monitora. U ponudi monitora 3D BOX-a nalazi se i nekoliko fantastičnih modela ovih brendova. Iako Xiaomi monitori nemaju tradiciju kao Philips, koji je takođe u ponudi, odlikuju se zaista visokim kvalitetom i performansama. Naročito plijene dizajnom, ali i širokim mogućnostima koje pružaju korisnicima.

Istražite ponudu monitora u 3D BOX-u i uvjerite se sami u njihove povoljne cijene, nesporni kvalitet i najkompletniju podršku pri njihovoj kupovini.

Scroll to Top