Ne propustite novogodišnje sniženje za kupovinu Crystal ili QLED Samsung televizora

Fantastičan izbor Samsung televizora na velikom novogodišnjem sniženju čeka vas u 3D BOX-u. Po sniženim cijenama u ponudi su ovogodišnji i prošlogodišnji modeli koje odlikuje izuzetan kvalitet slike i zvuka. Taj kvalitet u više navrata je nagrađivan priznanjima i visokim ocjenama stručne kritike.

Ponudu Samsung televizora na novogodišnjem sniženju uglavnom čine modeli sa Crystal ili QLED ekranima, zahvaljujući kojima je kompanija i pobrala silna priznanja. Dobra vijest za sve one koji su u potrazi za novim televizorom je da su oni pred kraj ove godine postali pristupačniji. Na sniženju su modeli raznih veličina ekrana, tako da svako može izabrati televizor kakav mu najviše odgovara.

Naročito atraktivan segment ponude Samsung televizora na novogodišnjem sniženju su oni sa izuzetno velikim ekranom do 75 inča. Vrhunac te ponude su veliki QLED televizori proizvedeni ove godine. Odlikuje ih izvanredno širok spektar kontrasta i zvuka. Duboke nijanse crne i čiste nijanse bijele boje perfektne su zahvaljujući LED matrici ugrađenoj u ekran. Direct Full Array tehnologija omogućava, naime, da gusto raspoređene zone precizno upravljanih LED dioda prikazuju izvanredno duboke nijanse crne i čiste nijanse bijele boje. Quantum 4K procesor sve radne funkcije pokreće inteligentnom optimizacijom slike, zvuka i ostalog kako bi vam pružio doživljaj gledanja koji oduzima dah.

Milijardu nijansi boje uz Quantum Dot tehnologiju donosi vam najbolju sliku do sada na nekom Samsung televizoru. Uz stopostotni volumen boje, Quantum Dot tehnologija svjetlost pretvara u boje koje oduzimaju dah i izgledaju stvarno pri bilo kojem nivou svjetline. Kinematografski raspon u dubljem kontrastu obezbjeđuje Quantum HDR 12x tehnologija. Doživjećete prožimajuće boje s dubljim kontrastom i detaljima. Kod ovih Samsung televizora zaista ne postoje kompromisi u vezi kvaliteta. Sve je podignuto na najviši mogući nivo kako bi doživljaj svakog sadržaja na njihovim QLED ekranima bio impresivan.

Istražite ponudu Samsung televizora na web shopu 3D BOX-a ili svoj novi TV potražite u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka. Uvjerićete se u trenutne super povoljne cijene u odnosu na beskompromisni kvalitet koji ovi televizori pružaju.

Scroll to Top