NOVO U 3D BOX-u U prodaji GTA: The Trilogy – The Definitive Edition

Legendarni naslovi u objedinjenom izdanju, GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, u ponudi su 3D BOX-a po cijeni jedne igre. Tri legendarna grada, tri epske priče. Naravno, to je Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition za PlayStation 4 konzole. Igru je razvio studio Rockstar Games, a najnovije izdanje prilagodio Grove Street Games.

Zaigrajte klasike koji su definisali žanr iz izvorne trilogije GTA: The Trilogy. Ako neko još ne zna, to su Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City i GTA: San Andreas. Sada su sve ove igre objedinjene u jedno definitivno izdanje i ažurirane za novu generaciju.

U GTA: The Trilogy izdanju čekaju vas sveobuhvatna poboljšanja poput jarke nove rasvjete i nadograđene okoline. Tekstura je sada u visokoj rezoluciji, veće su udaljenosti iscrtavanja, kontrole i ciljanja u stilu igre GTA V. Mnogo je tu još unapređenja i još mnogo toga što će oživjeti taj toliko voljeni svijet na potpuno novom nivou detalja.

Grand Theft Auto III

Prva igra u GTA: The Trilogy je Grand Theft Auto III. Sve započinje u gradu Liberty City. Revolucionarna sloboda kretanja u igri Grand Theft Auto III daje ti mogućnost da opljačkaš bilo koga bilo gdje i preuzmeš kontrolu nad središtem kriminalnog podzemlja. Naravno, ako imaš dovoljno hrabrosti.

Grand Theft Auto: Vice City

Grand Theft Auto: Vice City je druga igra iz GTA: The Trilogy. Dobrodošao u 1980-te. Iz decenije koju su obilježila pastelna odijela i duga kosa stiže priča o usponu jednog čovjeka do vrha kriminalnog miljea. Grand Theft Auto ponovno je tu s pričom Tommyja Vercettija o izdaji i osveti u tropskom gradu osvijetljenom neonskim svjetlima. U tom gradu sve je pretjerano, uključujući i beskrajne mogućnosti.

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas je završna igra GTA: The Trilogy. Radnja je smještena u rane 90-te prošlog vijeka. Nakon što mu dva policajca smjeste ubistvo, Carl CJ Johnson prisiljen je da krene na putovanje kroz cijelu državu San Andreas. Na tom putovanju treba da spasi svoju porodicu i preuzme kontrolu nad ulicama.

Ako ste i vi fan ove legendarne igre, požurite do 3D BOX-a i počastite se za Novu godinu kompletnim GTA sadržajem koji mnogi smatraju najvećim dostignućem u svijetu gaminga.

Scroll to Top