BRAVIA CORE donosi najbolju filmsku zabavu na Sony BRAVIA XR televizore

BRAVIA CORE je video usluga uključena u svaki BRAVIA XR televizor. To je prva Sony online platforma za streaming sadržaja, koja pruža vrhunsko iskustvo gledanja kod kuće. Sve što vam treba je neki od Sony BRAVIA XR televizora kako biste uživali u ovoj jedinstvenoj filmskoj zabavi.

Online platforma BRAVIA CORE vam donosi više od 300 igranih filmova različitih žanrova. Od toga, trenutno je više od 100 filmova dostupno s titlovanim prevodom. Ova fantastična video usluga podržana je Pure Stream tehnologijom. To vam obezbjeđuje streaming brzinom i do 80 Mbps i 4K UHD rezoluciju bez gubitka kvaliteta slike za široku lepezu sadržaja.

Na BRAVIA CORE platformi funkcija Pure Stream se jednostavno aktivira iz postavki. Kada se uključi, uvijek je uključena uz funkciju prilagodljivog streaminga sadržaja. Uživaćete u izuzetno živopisnim 4K HDR slikama uz tehnologiju digitalnog remasterizovanja medija IMAX, optimizovanu za BRAVIA XR televizore. Neki naslovi dostupni u verziji IMAX Enhanced, u proširenom omjeru širine i visine, donijeće pravo kino iskustvo u vaš dom. Moći ćete da vidite cijelu sliku i uživate u višem nivou prožimajućeg doživljaja upotpunjenog DTS zvukom.

Kada imate Sony BRAVIA XR televizor, možete više da saznate i o stvaranju svojih omiljenih filmova uz Studio Access. Uz BRAVIA CORE, naime, dobijate ekskluzivni uvid u događanja iza kulisa tokom snimanja omiljenih filmova. Putem ove platforme dobijaćete dodatne snimke, intervjue i još mnogo toga u vezi filmova koji vas posebno zanimaju.

Zbirka filmskih naslova stalno se povećava

Stalno rastuća zbirka filmskih naslova IMAX Enhanced pretvoriće vaš dom u kino uz BRAVIA CORE na televizoru BRAVIA XR. Uživajte u najvećoj zbirci naslova IMAX Enhanced s karakterističnom slikom i zvukom tehnologije IMAX koja je digitalno remasterizovana i optimizovana za savršen doživljaj gledanja na televizorima BRAVIA XR.

Čeka vas, dakle, mnogo filmova. Uz tehnologiju BRAVIA XR, Pure Stream i IMAX Enhanced, sve što gledate ima nevjerovatnu sliku i vrhunski zvuk. Platforma BRAVIA CORE dostupna je na svim BRAVIA XR modelima iz serija Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J. Odabrani televizori obuhvataju 5 ili 10 besplatnih filmova, na 12 ili 24 mjeseca neograničenog gledanja. Uz modele A80J, X95J i X90J uključeno je 5 filmskih kredita i 12 mjeseci neograničenog gledanja. Uz BRAVIA XR modele Z9J i A90J uključeno je 10 filmskih kredita i 24 mjeseca neograničenog gledanja. Pri tome, za jedan film potrebno je iskoristiti jedan kredit.

Krediti za filmove ističu 12 mjeseci nakon dodavanja na račun za BRAVIA CORE prilikom registracije. Međutim, filmove koje ste kupili kreditima putem usluge BRAVIA CORE možete pogledati do 23. februara 2026. Više informacija o pogodnostima koje dobijate na BRAVIA XR televizorima uz korišćenje Sony online platforme za streaming možete dobiti na zvaničnoj Sony stranici za BiH.

Glavni parametri BRAVIA CORE usluge:

  • Neograničeni streaming (0 kredita) – ovo je izbor od 100 filmova bez potrebe za primjenom kredita ograničenog na 24 mjeseca
  • Filmovi za otkup (1 film = 1 kredit) – baza podataka od 300 filmova koja će se proširiti u budućnosti
  • IMAX Enhanced (0 ili 1 kredit)  – ovo je poboljšani format filma
  • Studio Access (0 kredita) – sadržaj iza scene bez potrebe za kreditom
Scroll to Top