Otvoren PRE-ORDER na dolazeći Horizon Forbidden West za PS5 i PS4

Horizon Forbidden West za PS5 i PS4 konzole napokon stiže u prodaju 18. februara ove godine. Riječ je o dugo iščekivanom nastavku igre Horizon Zero Dawn koja je ostvarila izuzetan uspjeh. Dobra vijest je da dolazeću igru u 3D BOX-u već sada možete da kupite u predprodaji. PRE-ORDER je otvoren, a on vam donosi i određenu uštedu kao i specijalne bonuse.

Horizon Forbidden West je epska akciona RPG pustolovina studija Guerrilla Games, koju ekskluzivno objavljuje Sony Interactive Entertainment. To je, ujedno, i nastavak priče iz Horizon Zero Dawn, sada na novim, atraktivnim lokacijama, negdje na zapadu.

Pridruži se Aloy na njenom hrabrom putovanju kroz Forbidden West. Forbidden West je veličanstveno, ali opasno granično područje koje krije nove tajnovite prijetnje. Istražuj daleke zemlje, bori se s većim i impresivnijim mašinskim stvorenjima i susreći se sa zapanjujućim novim plemenima dok se vraćaš u postapokaliptični svijet Horizon iz daleke budućnosti. Horizon Forbidden West će te brzo uvući u svijet koji ćeš posmatrati sa oduševljenjem.

Zemlja umire. Žestoke oluje i nezaustavljive pošasti haraju razbacanim ostacima čovječanstva. Neustrašive nove mašine prikradaju se njihovim granicama. Život na Zemlji juri prema novom izumiranju, a niko ne zna zašto… Donosi li Horizon Forbidden West očekivani rasplet? Na ovo pitanje ne postoji jednostavan odgovor. Jedini put do rješenja je hrabro istraživanje rastućeg otvorenog svijeta u kojem mašine postaju zabrinjavajuća prijetnja čovječanstvu.

Šta krije ostavština iz drevne prošlosti?

Aloy mora da otkrije tajne koje se kriju iza tih prijetnji i vrati red i ravnotežu u svijetu. Usput se mora ponovno sastati sa starim prijateljima. Moraće da utvrdi i saveze sa suprotstavljenim novim frakcijama i razjasni ostavštinu iz drevne prošlosti. A sve to dok pokušava zadržati korak ispred naoko nepobjedivog novog neprijatelja. Horizon Forbidden West je pun misterije i putokaza koji ne moraju da vode do željenog cilja.

Krećući se kroz Horizon Forbidden West, otkrivaj daleke zemlje, nove neprijatelje, bogate kulture i neobične likove. Istražuj raskošne šume, potopljene gradove i visoke planine Amerike iz daleke budućnosti. Upusti se u strateške bitke protiv ogromnih mašina i s njima povezanim ljudskim neprijateljima. Koristi se oružjima, opremom i zamkama izrađenim od pronađenih dijelova. Otkrivaj zapanjujuće tajne! Otkrij tajnu koja stoji iza skorašnje propasti Zemlje i otključaj skriveno poglavlje u drevnoj prošlosti… Ono koje će zauvijek promijeniti Aloy.

Već 18. februara, Horizon Forbidden West će ti biti dostupan za početak istraživanja i neminovnih borbi. Iskoristi pogodnosti koje donosi PRE-ORDER u 3D BOX-u na ovu dolazeću igru i spremno dočekaj početak nove uzbudljive avanture.

Scroll to Top