3D BOX Promo akcije prilika za najisplativiju kupovinu moderne ekektronike

Aktuelne promo akcije u 3D BOX-u donose fantastičan izbor modernih uređaja po superpovoljnim cijenama. U akcijskoj ponudi su uređaji bijele tehnike, monitori, pametni satovi, slušalice, PlayStation proizvodi i još mnogo toga. Sa preko 3600 artikala u redovnoj ponudi, 3D BOX shop uvijek ima i izdvojene proizvode po akcijskim cijenama.

Kupovina u 3D BOX-u uvijek je isplativa. Uz obezbijeđen servis za kupljene uređaje dobija se i maksimalna garancija na njihov kvalitet. Omogućene su i razne vrste plaćanja, od gotovinskog, kartičnog i žiralnog, do plaćanja kriptovalutama. Posebnu pogodnost za kupce čini mogućnost kupovine na rate. Promo akcije su najatraktivniji segment u cjelokupnoj ponudi 3D BOX-a.

Trenutne promo akcije donose odličan izbor Samsung veš mašina i sušilica, kao i Samsung frižidera. Od istog brenda, po nevjerovatno sniženim cijenama, pronaći ćete i bogat izbor zaštitnih maski za telefone. Posebno interesantna je aktuelna akcijska ponuda Samsung Galaxy Buds bežičnih slušalica. Kupovina ovih slušalica trenutno donosi veliku uštedu jer su im cijene značajno niže od redovnih.

Promo akcije u 3D BOX-u trenutno obuhvataju i Samsung pametne satove, a među njima i jedan Xiaomi fitness tracker. U pitanju je Mi Band 6. Ipak, možda najatraktivniji segment aktuelnih promocija predstavljaju radni i gaming monitori po akcijskim cijenama. U ponudi je preko 30 različitih vrhunskih modela monitora vodećih svjetskih brendova.

Uz sve navedeno, promo akcije obuhvataju i nekoliko PlayStation proizvoda, uključujući i najveće sportske igre za PS4 i PS5 konzole po znatno sniženim cijenama. Sve u svemu, mnogo je razloga da istražite uvijek atraktivnu promo ponudu na web shopu 3D BOX-a. Isplati se!

Scroll to Top