NOVO U 3D BOX-u Nintendo Switch asortiman konzola, igara i dodatne opreme

Nintendo Switch gaming od sada je dostupan u 3D BOX-u. Izlazeći u susret fanovima prenosive platforme za gaming, 3D BOX je formirao vrhunsku Nintendo ponudu. Ta ponuda uključuje konzole, kontrolere, zaštitnu i dodatnu opremu, te Switch igre koje su osvojile milione igrača svih generacija širom svijeta.

Porodica Nintendo Switch je dom ekskluzivnih igara iz franšiza kao što su Super Smash Bros, The Legend of Zelda, Mario Kart i mnoge druge. Upravo ove i mnoge druge igre za Switch konzole od sada su u redovnoj ponudi 3D BOX-a. Nekoliko naslova iz čuvenog Zelda serijala, zatim Pokemon serija naslova i igre koje vas pokreću na akciju ili vježbanje sastavni su dio ove ponude.

Poseban segment odnosi se na ponudu konzola i kontrolera. Među njima nalazi se i prošlogodišnji najprodavaniji model konzole – Nintendo Switch OLED Console White Joy-Con. Novi sistem sadrži živopisan 7-inčni OLED ekran i široko podesivo postolje. Ima i priključnu stanicu s žičanim LAN priključkom, 64 GB interne memorije i poboljšani zvuk. Uživaćete u živim bojama i oštrom kontrastu kada igrate u pokretu na ovoj izuzetnoj konzoli.

Korišćenjem Nintendo Switch konzola nove generacije uživaćete u poboljšanom zvuku iz ugrađenih zvučnika. Konzole su dizajnirane tako da odgovaraju vašem životu. U trenutku se pretvaraju iz kućne konzole u prenosni sistem. Ovaj sistem, takođe, možete da iskoristite za uživanje u HD igrama na TV-u.

Kompletnu Nintendo Switch ponudu možete da potražite u 3D BOX shopovima u Banjaluci i Gradišci kao i na web shopu mobilnitelefoni.ba. Omogućene su sve vrste plaćanja, uključujući i plaćanje kriptovalutama, te kupovina na rate. Budite spremni za dolazeću novu sezonu gaminga u prirodi, a sve što vam je potrebno, možete pronaći u 3D BOX-u.

Scroll to Top