Izuzetan izbor električnih trotineta i prateće opreme čeka vas u 3D BOX-u

Prednosti električnih trotineta u gradskom saobraćaju čine ovo prevozno sredstvo iz godine u godinu sve popularnijim. Danas ih već koriste sve generacije na svom putu do posla, škole, fakulteta, teretane, kafića, biblioteke, prodavnice… Električni trotineti ne samo da su praktični u jednostavnom savladavanju gradskih saobraćajnih gužvi, već stvaraju i osjećaj čistog zadovoljstva. Osim što će vas poštedjeti pješačenja po vrućini ili zagušljivog javnog prevoza, omogućiće vam da ugodno „zaplovite“ ulicama i osjetite čari takve vrste kretanja.

Jednostavni za vožnju, ekološki apsolutno prihvatljivi, lako sklopivi, lagani za nošenje i odlaganje, električni trotineti su vrlo brzo osvojili svijet. Sve više električnih trotineta može se vidjeti i na ulicama naših gradova. Električni skuteri su lagani i jednostavni za sklapanje. Sklopljeni skuter možete da nosite u ruci, da ga odložite pored svog radnog stola, unesete u autobus ili smjestite u prtljažnik automobila. Na jednom punjenju baterije većine električnih skutera, možete da uživate u cjelodnevnom krstarenju gradom.

3D BOX je za novu sezonu pripremio najširu ponudu električnih trotineta u BiH, i to za sve uzraste i generacije. Za najmlađe u ponudi je izuzetno bogat izbor najkvalitetnijih i najpouzdanijih klasičnih i električnih trotineta Micro brenda. Micro je širom svijeta priznat kao lider u proizvodnji vrhunskih e-trotineta specijalno prilagođenih različitim uzrastima i generacijama. Pored toga, u ponudi je i originalna dodatna oprema za vozače električnih skutera, a naravno, tu su i zaštitne kacige. Micro trotineti za najmlađe su veoma pristupačni i apsolutno pouzdanog kvaliteta. Micro je proizvođač e-trotineta koji pravi odlične modele i za odrasle, koji su takođe u ponudi 3D BOX-a.

TOP izbor Segway i Xiaomi e-trotineta

Pored provjerenih Xiaomi električnih trotineta koji su prethodnih godina postali globalni hit, slična reputacija prati i Segway skutere. Zajedničko za Xiaomi i Segway je da predstavljaju modele e-trotineta koji pružaju najviše u odnosu na prodajnu cijenu. Generalno, u pitanju su trotineti vrhunske izrade i dizajna, stovreni za duge i bezbjedne vožnje na jednom punjenju baterije. Svi ti električni skuteri su bezbjedni za vožnju i odlikuju se top performansama u klasama kojima pripadaju. U 3D BOX-u ćete pronaći odličan izbor Xiaomi i Segway e-trotineta.

Dodatna oprema za ljubitelje električnih trotineta, koju takođe možete pronaći u 3D BOX-u, obuhvata zaštitne kacige i razne druge štitnike, kao i razne torbe, futrole, držače i sigurnosne ključeve ili sajle. Ukratko, na jednom mjestu pronaći ćete sve što vam je potrebno da biste uživali u bezbrižnim vožnjama sve do početka zime.

Scroll to Top