Mercator Shopping Day: Xiaomi i PlayStation 14. maja na TOP popustu u 3D BOX-u!

Mercator Shopping day, u subotu 14. maja ove godine, biće pravi praznik pametne, kvalitetne i povoljne kupovine. 3D BOX u Tržnom centru Mercator Borik u Banjaluci pripremio je tim povodom velike popuste na brojne proizvode. U fokusu je veliki popust na fantastične uređaje iz Xiaomi Eco sistema, od slušalica do pročišćivača vazduha. Popust od 15% obezbijeđen je i za kupovinu bilo kojeg PlayStation proizvoda izuzev konzola ili proizvoda koji su već na akciji.

Mnogo je dobrih razloga da u subotu, 14 maja, posjetite TC Mercator u Banjaluci. Tu vas, u 3D BOX shopu bijele tehnike i 3D BOX shopu moderne elektronike i gaminga, čekaju izuzetni Xiaomi uređaji na popustu od 20% do 37%. Takođe, na raspolaganju vam je i kupovina ogromnog broja PS5 i PS4 igara s popustom od 15%. Na Mercator Shopping day popustu od 15% je i kompletan asortiman dodatne opreme za PlayStation gaming.

Mercator Shopping day u 3D BOX-u donosi do sada najnižu cijenu za Xiaomi Mi Watch. Ovaj fantastični pametni sat sada je s popustom od 26% prvi put ispod 200 KM. Veliku uštedu u subotu možete da ostvarite i kupovinom Xiaomi Mi Air Purifier pročišćivača vazduha 3H, kojem je cijena s popustom od 26% prvi put ispod 300 KM. Od ostalih Xiaomi uređaja na popustu, između ostalog, tu su i Xiaomi Mi LED Smart Bulb pametna sijalica, Redmi Buds 3 Pro bežične slušalice, Xiaomi 16-u-1 set odvijača i drugi izuzetni proizvodi. Jedan od tih izuzetnih proizvoda je svakako i Xiaomi prenosna električna pumpa za vazduh koja će u subotu na popustu biti samo 79 KM.

Fanovi PlayStation gaminga ne bi smjeli da propuste Mercator Shopping day. Tog dana, 14. maja, u 3D BOX-u imaće priliku da sve izuzev konzola pazare s 15% popusta. U ponudi je preko 300 PS5 i PS4 igara uključujući i najveće i najnovije hit naslove. U ponudi je i ogroman izbor dodatnog PlayStation pribora kao što su slušalice, kamere, adapteri, kontroleri i razna druga oprema.

Scroll to Top