3D BOX bijela tehnika: Bosch uređaji po promo cijenama + besplatno produženje garancije

Bosch uređaji bijele tehnike i drugi kućanski aparati ovog istaknutog brenda trenutno su na promo akciji u 3D BOX-u. Pored promotivnih cijena, kupovinom Bosch bijele tehnike u ovom periodu ostvarujete i mogućnost za besplatno produženje garancije.

Bosch uređaji bijele tehnike i mali kućanski aparati učiniće vam život jednostavnijim i ljepšim. Zato Bosch nudi dvogodišnju fabričku garanciju proizvođača od dana isporuke, ali nudi vam i mnogo više. Naime, sada možete besplatno produžiti garanciju za određene uređaje na pet godina. Budući da je Bosch vrlo precizan u svakom pojedinom detalju, u ponudi je i 10-godišnje besplatno produženje garancije za određene komponente Bosch uređaja.

Besplatnu 10-godišnju garanciju moguće je ostvariti na motore Bosch usisivača, kao i na EcoSilence Drive motore u Bosch veš mašinama i još nekim aparatima. Besplatna garancija na 5 godina predviđena je za Bosch ugradbene kuhinjske aparate, mašine za pranje posuđa, frižidere i zamrzivače. Besplatno produženje garancije na 5 godina možete ostvariti i na Bosch veš mašine i sušilice veša, kao i na Bosch Exclusiv kombinovane mašine za pranje i sušenje veša. Svi navedeni Bosch uređaji odlikuju se vrhunskim i pouzdanim kvalitetom u kojem ćete uživati dugi niz godina.

Kompletnu promotivnu ponudu Bosch uređaja možete pogledati u 3D BOX shopu bijele tehnike u Tržnom centru Mercator Banjaluka. Iste proizvode, takođe, možete pogledati i kupiti i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Svi Bosch uređaji na promo akciji nalaze se u kategoriji Promo akcije, podkategorija BOSCH.

Dodatno, besplatno produženje garancije ostvaruje se na stranici bosch-promocije.ba na kojoj je potrebno da se registruju kupljeni Bosch uređaji. Stranica je maksimalno prilagođena korisnicima, pregledna je i jednostavna, tako da je na njoj veoma lako registrovati kupovinu i ostvariti produženu garanciju. Do tada, posjetite 3D BOX shop bijele tehnike u TC Mercator Banjaluka i ili web shop 3D BOX-a. Na promo akciji otkrićete bogat izbor Bosch veš mašina i sušilica veša, razne ugradbene elemente, mašine za pranje posuđa, frižidere, zamrzivače, usisivače i druge Bosch aparate.

Scroll to Top