Trku 4Falcons na Kastelu podržao i 3D BOX u partnerstvu sa GoPro brendom

Sjajna atmosfera vladala je u subotu na tvrđavi Kastel, gdje je održana prva trka sa preprekama 4Falcons. Trku je podržao i 3D BOX u partnerstvu sa čuvenim GoPro brendom što je, naravno, uticalo na izuzetno atraktivan nagradni fond. U trci je učestvovalo više od 500 prijavljenih takmičara.

U trci sa preprepkama (OCR) učestvovao je i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. Iako su prepreke uglavnom bile prilagođene rekreativcima, bilo je i onih koje su zadavale glavobolju i najspremnijima, prenosi srpskacafe.com. Pred takmičarima je bilo oko 40 prepreka. Od njih se očekivala određena fizička pripremljenost jer je težina prepreka bila prilagođena rekreativcima koji su u nekoj vrsti treninga. Nije bilo jednostavno stići do cilja, jer na tom putu bilo je i dosta težih prepreka poput penjanja uz konopac, provlačenja i preskakanja. Neke od prepreka odnosile su se i na test preciznosti takmičara budući da su u nekim dijelovima morali u gađanju da koriste koplje, te luk i strijelu.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i još jedan takmičar savladavaju prepreke u trci 4Falcons

Pobjedniku trke sa preprekama (OCR) pripala je nagrada 3D BOX-a GoPro Hero 10 Black kamera. Vrijedne nagrade dobili su i drugoplasirani i trećeplasirani takmičar.

Subotnja dešavanja na Kastelu završena su u kasnim večernjim satima spektakularnim koncerotm Beogradskog sindikata.

Pred takmičarima je bilo oko 40 prepreka. Od njih se očekivala određena fizička pripremljenost
Foto: A. Čavić
Scroll to Top