3D BOX: Uživajte u velikim Days of Play 2022 popustima na široku paletu PlayStation igara i proizvoda

3D BOX sa zadovoljstvom objavljuje da je počela velika Days of Play 2022 rasprodaja koja će trajati do 8. juna. Fanove PlayStation gamniga u 3D BOX-u čeka fantastična ponuda na odabrane artikle po rekordno sniženim cijenama. Kao što svaki gamer već zna, ova globalna promocija slavi strastvenu PlayStation zajednicu. Ovo su dani tokom kojih PlayStation tradicionalno izražava veliku zahvalnost korisnicima za podršku tokom prethodne godine.

Poštujući tradiciju, PlayStation je i za Days of Play 2022 obezbijedio atraktivan izbor PS5 i PS4 igara po nevjerovatno sniženim cijenama. Na aktuelnosti ponovo dobija i PlayStation VR. Ovaj fantastični headset, koji dolazi u paketu s kodovima za VR igre i adapterom za kameru na PS5 konzoli, nikad nije bio povoljniji. S PlayStation VR kompletom uronićete u nevjerovatne PS igre i iskustva virtuelne relanosti. Možete da budete u centru izvanrednog svijeta igranja, uz ekskluzivne igre za PS VR, nadrealna 3D okruženja i savršenu jasnoću. I sve to na PS4 ili PS5 konzoli povezanoj sa nevjerovatno moćnim VR headsetom.

Gledajte uz pomoć PS VR kako svijet igre oživljava oko vas i diše uz besprekorno vidno polje kuda god se okrenuli. Istražite nove realnosti uz prilagođeni OLED ekran i uglađene vizuelne elemente brzinom od 120 sličica u sekundi kako biste potpuno uronili u igre. Otkrijte novu dimenziju zvuka jer tehnologija 3D zvuka omogućava doživljaj usmjeravanja i udaljenosti zvukova sa svih strana. Razgovarajte s prijateljima na internetu, raspravljajte o taktikama u igri i poboljšajte uranjanje u virtuelni svijet uz headset s integrisanim mikrofonom.

Iskoristite PlayStation VR i za gledanje 3D filmova

Sa PS VR kompletom iz Days of Play 2022 ponude možete da uživate u stotinama VR videozapisa s raznih streaming usluga. Izbor je ogroman, od dokumentarnih filmova i priča, do virtuelnih putovanja i još mnogo toga. Na Lens streaming kanalu, na primjer, imate veliki izbor inspirativnih, zabavnih i vizuelno zapanjujućih filmskih sadržaja koje su izradili neki od najkreativnijih VR autora. PS VR komplet će vam pomoći da otkrijte najljepše VR priče brojnih autora u jednoj aplikaciji – od maštovitih priča do pronicljivih dokumentaraca i puno drugih sadržaja. Možete, recimo, da se uživite u cjelovite VR filmove koji će vas odvesti u virtuelne svjetove ispunjene čudesnim pričama. PlayStation preporučuje Apollo 11 VR, nevjerovatno istraživačko putovanje u ovom jedinstvenom i interaktivnom dokumentarcu kroz oči posade čuvene letjelice.

Police sa PlayStation artiklima u 3D BOX gaming shopu u TC Mercator Banjaluka

Days of Play u 3D BOX-u, naravno, donosi i brutalno sniženje velikog broja hit naslova za PS5 i PS4 konzole. Cijene većeg broja igara snižene su za 50% ili čak i više. Posjetite 3D BOX u TC Mercator Banjaluka ili kompletnu ponudu pogledajte na web shopu 3D BOX-a. Kupovinu, takođe, možete da obavite i u 3D BOX shopu u Gradišci.

3D BOX, kao član svjetske PlayStation zajednice u BiH ravnopravno učestvuje u globalnoj akciji Days of Play 2022. Budite sa nama i narednih dana. Pratite nas na društvenim mrežama, kao i na našem blogu i web shopu mobilnitelefoni.ba.

Scroll to Top