3D BOX Promocije, popusti i akcije na bijelu tehniku, televizore, PlayStation…

Jedinstveni popusti i akcije kao i druge velike pogodnosti pri kupovini čekaju vas u 3D BOX-u. Skori dolazak ljeta propraćen je cijelom serijom promocija, popusta i akcija kako bi vam kupovina bila sigurna, korisna i povoljna. Upravo sada, u 3D BOX-u je aktuelan Days of Play, tradicionalni dani najisplativije kupovine u godini PlayStation proizvoda i igara. Promotivne akcije i produžene garancije aktuelne su za izuzetnu ponudu televizora i uređaja bijele tehnike. Posjetom 3D BOX shopovima otkrićete i brojne druge privilegije koje vas očekuju pri kupovini.

Days of Play ove godine donosi ultrapovoljne cijene velikog broja PS5 i PS4 igara, često sniženih i preko 50%. Akcenat je stavljen i na PlayStation VR, kao oblik gaminga koji nudi najpotpuniji doživljaj igre, ali i raznovrsnih 3D filmskih sadržaja. Sada je, dakle, najpovoljnija prilika u godini da nabavite sve ono što vam možda još nedostaje iz PlayStation arsenala opreme i igara. PS VR se slobodno može svrstati u TOP ponudu ovogodišnjeg Days of Play perioda koji obilježavaju do sada najveći popusti i akcije.

Posjetioce 3D BOX-a najviše uzbuđenja čeka u novouređenom, savremenom shopu bijele tehnike u TC Mercator Banjaluka, gdje sve pršti od popusta i promocija. Popusti i akcije na izuzetnu ponudu šporeta, frižidera, zamrzivača i drugih kućanskih uređaja ne mogu ostati nezapaženi. Tesla frižidere i zamrzivače, recimo, sada možete da kupite uz nevjerovatno dugih i savršeno bezbrižnih 7 godina garancije! Besplatna produžena garancija čeka vas i pri kupovini Bosch bijele tehnike. Na akciji su i Bosch klima uređaji, kao i pojedini uređaji Gorenje i Samsung bijele tehnike.

PRE-ORDER pogodnosti na dolazeće Sony A83K OLED televizore

Popusti i akcije naročito su zanimljivi u 3D BOX ponudi televizora najistaknutijih svjetskih brendova. Dolazeći Sony A83K OLED televizori trenutno u prednarudžbi obezbjeđuju i nevjerovatno vrijedne poklone. Zavisno od izabrane veličine ekrana ovih televizora, kao poklon dobijate bežični zvučnik XP500 ili Sony Andorid TV 32W800. I na sve to još dodatne 3 godine garancije, što je ukupno 5 godina kad se računaju i uobičajene 2 godine fabričke garancije.

3D BOX gaming shop u TC Mercator Banjaluka

Pored promocije dolazećih Sony televizora, popusti i akcije aktuelni su i za Philips, Xiaomi, Samsung i Tesla televizore. Svaki od navedenih brendova trenutno pruža određene pogodnosti pri kupovini. U nekim slučajevima to je niža, promotivna cijena, nekad je to produžena garancija, a ponekad i vrijedan dodatni poklon.

Trenutno je vrlo zahtjevno nabrojati koji su to sve popusti i akcije u 3D BOX-u koji vam pri kupovini donose uštedu i vrijedne poklone. U svakom slučaju, vrijedi posjetiti web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba ili 3D BOX shopove u TC Mercator Banjaluka. Tu ćete na licu mjesta, kao i u 3D BOX shopu u Gradišci, saznati mnogo više zanimljivih detalja o svim aktuelnim pogodnostima.

Scroll to Top