Ljetna TOP ponuda televizora u 3D BOX-u, uz vrijedne poklone i produženu garanciju

Ljetna TOP ponuda televizora u 3D BOX-u je formirana, obuhvatajući i ovogodišnje najnaprednije modele koji upravo stižu u prodaju. Cijelo predstojeće ljeto obilježiće raznovrsne akcije na televizore tokom kojih će kupovina biti naročito isplativa. Zapravo, već sada u toku je nekoliko akcija sa kojima se itekako vrijedi upoznati.

Ostalo je još nepunih 5 dana da se iskoristi fantastičan PRE-ORDER bonus koji vrijedi za kupovinu u pretprodaji najnovijih Sony A83K OLED televizora. Ovi televizori bi u 3D BOX trebalo da stignu 12. juna. Sve do tada u prilici ste da već rezervišete ovaj televizor od 55 ili 65 inča i slijedi vam bogat poklon. Naime, kupovinom Sony A83K OLED TV-a od 55 inča u pretprodaji, na poklon dobijate bežični zvučnik XP500 i dodatne tri godine garancije. A za kupovinu u pretprodaji Sony A83K OLED TV-a od 65 inča, gratis dobijate Android TV 32W800 i dodatne tri godine garancije. Ljetna TOP ponuda televizora, naravno, obuhvata i mnoge druge vrijedne akcije.

Povoljni televizori top brendova uz garanciju produženu na 5 godina

Izaberite, na primjer, ovog ljeta u 3D BOX- svoj omiljeni TESLA televizor i ostvarite pravo na 3 + 2 godine garancije. Dodatna garancija ostvaruje se registracijom uređaja i prilaganjem računa na stranici teslagiveaways.com/bs, do 30 dana nakon kupovine. Ova promotivna ljetna TOP ponuda televizora TESLA brenda počela je 1. juna i završava tek 10. septembra. TESLA televizori imaju izuzetno povoljan odnos cijene i kvaliteta, a u ocjenama korisnika prevladavaju najviše ocjene. Dakle, pored dolazećih Sony Bravia OLED televizora beskompromisnog kvaliteta, u specijalnoj ponudi su i TESLA televizori izuzetne slike i nevjerovatno povoljnih cijena.

Ljetna TOP ponuda televizora u 3D BOX-u odnosi se i na promociju Philips televizora. U sklopu ljetne promocije Philips televizora kupci će, zavisno od izabranog modela, biti nagrađeni produženom garancijom ili nekim dodatnim poklonom. Napredniji televizori ovog brenda ističu se na tržištu zahvaljujući ne samo savršenoj slici, već i svojoj jedinstvenoj tehnologiji Ambilight pozadinskog osvjetljenja. Ova funkcija na Philips televizorima stvara poseban ugođaj u svakom domu puneći ga uzbudljivim osvjetljenjem usklađenim sa bojama na ekranu.

Produžena garancija na punih 5 godina prati i kupovinu odličnih Xiaomi televizora koji po nevjerovatno pristupačnim cijenama nude zadivljujući kvalitet. Ljetna TOP ponuda televizora je idealna prilika za nabavku Xiaomi televizora jer će vas učiniti potpuno bezbrižnim u narednih 5 dugih godina. A u tom periodu uživaćete u savršenoj slici i moćnom zvuku koji su zaštitni znak Xiaomi televizora.

Dodatne pogodnosti potražite u 3D BOX shopu u TC Mercator Banjaluka

Ljetna TOP ponuda televizora u 3D BOX-u uključuje i izuzetne Samsung televizore koji po kvalitetu više skoro da i ne zaostaju za neprikosnovenim Sony televizorima. Posebne pogodnosti prilikom kupovine Samsung televizora u 3D BOX-u odnose se na njihove novoformirane, značajno snižene cijene za predstojeće ljeto.

Sve u svemu, period od nekoliko mjeseci pred vama predstavlja idealnu priliku za nabavku novog televizora kakav ste oduvijek željeli. Svejedno je koji brend preferirate, ljetna TOP ponuda televizora u 3D BOX-u je takva da ćete pronaći model televizora kakav vam najviše odgovara. Posjetom 3D BOX shopa u Tržnom centru Mercator u Banjaluci saznaćete i za mnoge druge pogodnosti prilikom kupovine novog televizora. A kompletan izbor televizora u 3D BOX-u možete pogledati i kupiti i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Dobrodošli!

Scroll to Top