TOP naslovi za PS5 i PS4 u 3D BOX-u na novom MEGA sniženju

Neki od najvećih hitova za PS5 i PS4 trenutno su na velikom sniženju u 3D BOX-u. Akcijske cijene su toliko snižene da je na pojedinim naslovima ušteda i do 94 KM! To je, na primjer, slučaj sa najnovijom Tom Clancy’s igrom kojoj je redovna cijena od 139 KM snižena na samo 45 KM. Ova fantastična akcija traje do 24. jula.

Pored Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction za PS5 i PS4, na velikom sniženju su i brojni drugi atraktivni naslovi. Poseban specijalitet atraktivne ljetne ponude je GTA: The Trilogy – The Definitive Edition PS4. Paket “sabranih djela” legendarne igre neprolazne vrijednosti na akciji je samo 59 KM. Budući da je redovna cijena trilogije 119 KM, lako je izračunati da je ušteda čak 60 KM.

Popust veći od 50% određen je za još jedan naslov iz kategorije najvećih ostvarenja za PS5 i PS4 konzole. Riječ je o Far Cry 6 Yara Special Day 1 Edition na kojem je ušteda tokom akcije punih 70 KM za PS4 izdanje i čak 80 KM za PS5. Priča pod ovim naslovom uvodi igrače u adrenalinski svijet moderne gerilske revolucije. Mjesto radnje je Yara, tropski raj zamrznut u vremenu.

Na aktuelnom sniženju našli su se i nešto stariji naslovi spektakularnog kvaliteta kao što je Red Dead Redemption 2. Prvi put od izlaska, RDR2 je bar privremeno pao ispod 50 KM. Veliku uštedu možete da ostvarite i na nekoliko naslova iz izuzetne Assassin’s Creed franšize.

Uštedu od 50% i više ostvarićete i na PS5 i PS4 naslovima kao što su Battlefield 2042 ili Grid Legends. Ogromnu uštedu od preko 50% trenutno donose i Riders Republic i Mass Effect Legendary Edition. Uostalom, kompletnu ponudu hit naslova za posljednje dvije generacije PlayStation konzola možete pogledati i kupiti na web shopu 3D BOX-a. Ista ponuda čeka vas i u 3D BOX gaming shopu u TC Mercator Banjaluka. Ipak, požurite jer su količine igara na ovoj akciji ograničene i njihov nestanak je moguć i prije 24. jula.

Scroll to Top