Bogat izbor Logitech računarske opreme za gaming čeka vas u 3D BOX-u

Asortiman Logitech računarske oprema za gaming u 3D BOX-u je dodatno proširen i upotpunjen. Sada je to impresivan izbor vrhunskih žičnih i bežičnih miševa, tastatura, slušalica i drugih artikala koji obezbjeđuju vrhunski gaming.

Logitech je švajcarski brend računarskog hardvera, koji je zadobio povjerenje korisnika širom svijeta. Proizvode ovog brenda ne koriste samo gameri, već i mnogi drugi koji žele multifunkcionalnu tastaturu vrhunskog kvaliteta ili izuzetno precizan miš munjevitog odziva.

Logitech asortiman računarske opreme u 3D BOX-u je sada izuzetno bogat. Proizvodi u redovnoj ponudi su po veoma pristupačnim cijenama u odnosu na postojani i izuzetno visoki kvalitet. Pored izuzetnog kvaliteta, jedan od velikih aduta ovog brenda je i zadivljujuće atraktivan dizajn njihovih proizvoda. Računarski hardver živih boja često dodatno ukrašavaju i koloritna svjetla.

Logitech miševi iznova su definisali mogućnosti ovog neizostavnog pomagala za visokoefikasan rad ili gaming. U 3D BOX-u je u ponudi cijela paleta ovih miševa raznovrsnih mogućnosti i uvijek atraktivnog dizajna. Neki od njih su bežični, a neki sa kablom, ali zajednička karakteristika im je da pružaju najbolje korisničko iskustvo. Sve što treba je da odaberete model prema vašim prioritetnim potrebama. Najbolje je istražiti cjelokupnu ponudu miševa ovog jedinstvenog brenda koji je u gaming unio dodatnu živost i nove napredne mogućnosti.

Vrhunske dodatne komponente za PlayStation

Sličnih karakteristika su i Logitech tastature sa nekim od izuzetno važnih dodatnih funkcija koje gamerima često donose ključnu prednost u igri. Originalni i širom svijeta prepoznatljivi dizajn ovih tastatura njihov je zaštitni znak. Naravno, to je i njihov vrhunski kvalitet koji omogućava gaming na najvišem nivou kao i profesionalni rad na računaru.

Osnovnu ponudu Logitech hardverskih komponenti zaokružuju slušalice ovog brenda. Svi modeli slušalica su vrlo prihvatljive cijene iako nude zadivljujući kvalitet uz već naglašeni izuzetan dizajn.

Pored navedenog Logitech asortimana, ponudu ovog brenda upotpunjavaju hardverski proizvodi za PlayStation. To su, uglavnom, volani i mjenjači koji se povezuju sa PlayStation konzolama posljednje dvije generacije. Oni koji su već isprobali Gran Turismo 7 uz ove dodatne komponente znaju koliko volan i mjenjač sa visokokvalitetnim nožnim komandama poboljšavaju doživljaj cijele igre.

Istražite Logitech ponudu na web shopu 3D BOX-a ili posjetite 3D BOX gaming shop u Tržnom centru Mercator Banjaluka. Uvjerićete se u izuzetan izbor odličnih miševa, slušalica, tastatura i komponenti koje upotpunjavaju PlayStation doživljaj vrhunske zabave. I sve to po veoma povljnim cijenama kao i uz mogućnost svih vrsta plaćanja.

Scroll to Top