Povodom 8 godina rada, 3D BOX pokrenuo akciju koja prati POVRATAK U ŠKOLU

Obilježavajući 8 godina rada, 3D BOX je aktivirao brojne popuste među kojima je i akcija koja prati POVRATAK U ŠKOLU. U sklopu ove akcije, za đake i njihove roditelje formirana je specijalna ponuda laptopa, telefona i desktop računara sa monitorima. Svi uređaji iz ove ponude savršeno odgovaraju učeničkim potrebama i trenutno su dostupni po sniženim, akcijskim cijenama.

Ulaganje u obrazovanje je uvijek pametna i mudra investicija. Mladima koji se školuju u današnjem digitalizovanom svijetu itekako će dobro doći upoznavanje sa novim tehnologijama i načinima za napredno korišćenje modernih uređaja kao što su računari i smartfoni. Čak i u nereformisanom domaćem sistemu obrazovanja ovi uređaji mogu biti od velike koristi. U to smo svi mogli da se uvjerimo tokom nedavne COVID-19 pandemije. Međutim, nisu smartfoni i kompjuteri od koristi samo u kriznim ili vanrednim situacijama. Na njih se danas oslanja sav radni svijet, baš kao i novi naraštaji koji se poslije ljetnog raspusta upravo pripremaju za POVRATAK U ŠKOLU.

U sklopu akcije 3D BOX-a POVRATAK U ŠKOLU, posebno bogat je izbor laptopa sa početnom cijenom od samo 599 KM. U ovoj akcijskoj ponudi nalazi se čak 28 modela laptopa izuzetno povoljne cijene s obzirom na njihov postojani kvalitet i odlične performanse. Riječ je o laptopima provjerenih brendova kao što su HP, Asus, Acer i Lenovo, dodatno osiguranih fabričkom garancijom i obezbijeđenim servisom.

Uređaji odličnih performansi po nevjerovatno povoljnim cijenama

POVRATAK U ŠKOLU učenicima će biti naročito uzbudljiv i radostan ako pred početak nove školske godine dobiju novi smartfon. Iz tog razloga 3D BOX je izdvojio najatraktivnije modela Xiaomi smartfona i uvrstio ih u akcijsku ponudu po specijano sniženim cijenama. Xiaomi je globalno poznat i priznat brend, naročito zbog izuzetnih smartfona koje uvijek prati najbolji odnos cijene i kvaliteta. Izbor Xiaomi telefona na ovoj akciji počinje modelom Redmi 9A 2/32 koji sada košta samo 219 KM. Pored Redmi 9A, tu je i bogat izbor Xiaomi telefona do 465 KM, sa odličnim performansama, znatno više memorije i izuzetno dugotrajnom baterijom. Zajednička odlika ovih telefona je da imaju fantastične kamere.

Ponuda desktop računara sa preporučenim monitorima sa kontrolom plavog svjetla za zaštitu očiju zaokružuje ponudu 3D BOX-a pred POVRATAK U ŠKOLU. U pitanju su računari izuzetnih performansi, sa velikim memorijskim prostorom za arhiviranje najrazličitijih fajlova. Njihove tehničke specifikacije otkrivaju da se korisnici na njih mogu osloniti i kad je u pitanju ozbiljniji rad, pa i multitasking. U trenucima opuštanja, naravno, odlično mogu da posluže za gamnig ili gledanje filmova, slušanje muzike i još mnogo toga.

Posebna pogodnost za sve zainteresovane za ponudu 3D BOX-a pred POVRATAK U ŠKOLU odnosi se na mogućnost svih vrsta plaćanja. Pored povoljne kupovine na rate, omogućeno je i kartično plaćanje na web shopu ili u prodavnicama 3D BOX-a, kao i žiralno plaćanje i plaćanje kriptovalutama.

Scroll to Top