Specijalna TOP ponuda laptopa u 3D BOX-u pred povratak u školu

Učenicima se bliži povratak u školu, a 3D BOX se pobrinuo da im taj povratak maksimalno olakša. Vraćanje redovnom ispunjavanju školskih obaveza i učenju svakako će biti lakše i mnogo praktičnije uz novi funkcionalan laptop. Iz tog razloga, 3D BOX je pripremio specijalnu ponudu laptopa za učenje i druge obrazovne aktivnosti.

Modeli laptopa iz specijalne ponude 3D BOX-a za povratak u školu pažljivo su birani kako bi učenicima ispunili sva očekivanja. Prihvatljivi su ne samo zbog veoma povoljnih cijena, već i zbog svoje visoke funkcionalnosti i dugotrajne pouzdanosti. Iako u domaćem obrazovnom sistemu laptopi još nisu obavezna sredstva za rad i učenje, njihovo korišćenje pruža velike prednosti.

Najpovoljniji laptop iz ponude 3D BOX-a za povratak u školu je ASUS E210MA-GJ208TS W10HS+Office 365, po cijeni od samo 599 KM. Riječ je o uređaju solidnih performansi i veoma jake baterije koja mu omogućava višesatnu autonomiju. S obzirom na to, kao i na njegovu kompaktnost, lako može da se nosi u školu ako je to potrebno. Za rad i učenje kod kuće predstavlja pravu riznicu znanja, naravno, ako se koristi za korisne pretrage na internetu. Njegova memorijska konfiguracija omogućava brzo otvaranje, ali i arhiviranje velike količine korisnih materijala različitih formata.

Kupovina laptopa moguća uz sve opcije plaćanja

U ponudi laptopa za povratak u školu tu su i nešto skuplji modeli. Među njima je i nekoliko onih za ozbiljniji istraživački rad i izradu kompleksnijih školskih radova ili projekata. Ovu specijalnu ponudu, kao najskuplji model, zatvara HP laptop EliteBook 850 G8, 2Y2Q5EA, koji košta 2859 KM. To je već business laptop koji po svojim visokim performansama i raskošnim mogućnostima premašuje uobičajene potrebe srednjoškolaca. Međutim, za učenike koji žele da nauče programiranje, grafički dizajn ili izradu složenijih projekata biće savršeno koristan.

Između navedenog najjeftinijeg i najskupljeg laptopa iz specijalne ponude za povratak u školu, tu je još oko 25 modela među kojima će svako pronaći savršen uređaj za svoje potrebe. Raspon cijena takođe je takav da je lako pronaći odgovarajući model koji se uklapa u predviđeni trošak za kupovinu novog laptopa. Međutim, pored gotovinskog plaćanja, 3D BOX je omogućio i povoljnu kupovinu na rate, kao i kartično plaćanje, te plaćanje kriptovalutama.

Svi laptopi iz specijalne ponude za povratak u školu su provjerenog kvaliteta i pod garancijom, uz obezbijeđen servis. U pitanju su modeli poznatih svjetskih brendova kao što su Asus, Acer, Lenovo i HP. Sve ove laptope možete pogledati i kupiti u 3D BOX shopu u Tržnom centru Mercator Banjaluka ili na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba u kategoriji Promo akcije / laptopi.

Scroll to Top