3D BOX Promo cijene i bogate nagrade uz nove Samsung uređaje tokom PRE-ORDER-a

Samsung je upravo raspakovao i predstavio svoju novu generaciju sklopivih telefona, pametnih satova i bežičnih slušalica. Istog časa, u 3D BOX-u je otvoren PRE-ORDER period za superpovoljnu kupovinu ovih uređaja. U tom periodu, koji traje do 25. avgusta, kupce u pretprodaji očekuju izuzetno bogate i vrijedne nagrade. Najveća novčana ušteda je čak 400 KM, a vrijednost poklona ide do 369 KM.

Glavne zvijezde najnovijeg Samsungovog globalnog Unpacked događaja bili su sklopivi telefoni Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4. Ako je kod prethodne generacije ovih jedinstvenih uređaja i bilo nekih manjkavosti, one su sada otklonjene. Korisnici će moći da uživaju u nevjerovatno funkcionalnim i stabilnim uređajima koji pružaju više od bilo kojeg drugog smartfona današnjice. To se posebno odnosi na nešto skuplji Samsung Galaxy Z Fold4, koji se rasklapanjem pretvara u fantastičan i kompaktan tablet. Vrhunske performanse odlikuju i još kompaktniji Galaxy Z Flip4, koji kada je sklopljen staje u svaki džep. Međutim, kada se koristi, veličina njegovog ekrana se udvostručava u odnosu na njegovu veličinu kada je sklopljen. O ovim fantastičnim smartfonima TOP performansi i jedinstvenog dizajna uskoro će biti više riječi.

Ono na čemu je Samsung takođe stekao globalnu popularnost su pametni satovi. Sada je predstavljena 5. generacija ovih pametnih uređaja koji se neosjetno nose oko ručnog zgloba. Sa još bogatijim izborom funkcija za praćenje korisnikovog opšteg zdravlja, tu su i neke potpuno nove mogućnosti. Galaxy Watch5 uređaji idu u korak sa vremenom i novim tehnologijama koje na njima dokazuju svoj veliki potencijal.

Iskoristite PRE-ORDER pogodnosti u 3D BOX-u

Pored telefona i pametnih satova, Samsung je predstavio i svoju novu generaciju bežičnih slušalica – Galaxy Buds2 Pro. Zadivljujućeg dizajna i mogućnosti, ove slušalice će definitivno biti apsolutni hit u vremenu pred nama. Ne samo da prenose čist i moćan zvuk, već imaju i mnoštvo dodatnih funkcija koje olakšavaju svakodnevne obaveze čineći život opuštenijim, sadržajnijim i ljepšim.

Kao što smo rekli na početku, kupovina bilo kojeg od navedenih uređaja u pretprodaji, kupcima donosi uštedu i vrijedne poklone. Požurite u 3D BOX shop u TC Mercator Banjaluka ili na web shop 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Tu odmah možete da rezervišete svoj novi telefon, pametni sat i slušalice. Kupcima u pretprodaji isporuka ovih uređaja kreće odmah 25. avgusta. Pokloni stečeni kupovinom u pretprodaji kupcima će biti dostavljeni na njihove adrese. Imajte na umu da su količine novih Galaxy Z telefona, Galaxy Watch5 pametnih satova i Galaxy Buds2 Pro slušalica u PRE-ORDER periodu ograničene.

Scroll to Top