Samsung Smart Saving: Frižideri i veš mašine na akcijskom sniženju u 3D BOX-u!

Samsung Smart Saving je najnovija akcija u 3D BOX-u tokom koje se kupovinom frižidera i veš mašina ostvaruje velika ušteda. I ne samo to, jer u ovom periodu se na kupljene Samsung uređaje stiče i garancija produžena na 5 godina. Sve do 13. novembra, odabrani Samsung uređaji bijele tehnike u 3D BOX-u predstavljaju sjajnu priliku za pametnu kupovinu i uštedu.

Samsung bijela tehnika odlikuje se visokim i pouzdanim kvalitetom, oplemenjenim neodoljivim dizajnom. Iako su frižideri sa Samsung Smart Saving akcije različitih veličina i kapaciteta, odlika im je da se lako uklapaju u svaki kuhinjski prostor. Njihov minimalistički dizajn i oblik svedenih linija pažljivo je osmišljen kako bi uljepšao svaki enterijer u kojem se nađu. Još je značajnije da su to frižideri sa vrhunskim tehnologijama hlađenja i očuvanja svježine hrane. Kombinovani frižideri, sa prostranim i intuitivno uređenim dijelovima za duboko zamrzavanje, besprekorno su praktični.

Pored frižidera, na Samsung Smart Saving akciji su i Samsung veš mašine, po cijenama već od 679 KM. Sa Inverter motorima na koje je garancija čak 10 godina, ove veš mašine po sniženoj cijeni i uz produženu garanciju trenutno su idealna prilika za pametnu kupovinu. Digital Inverter tehnologija kod ovih mašina koristi jake magnete za tiši i snažniji učinak. Takođe, koristi i manje energije od univerzalnih motora veš mašina. Samsung veš mašine su opremljene najnovijim tehnologijama za savršeno pranje veša, uz programe za uštedu vremena, struje i deterdženta.

Ne propustite sjajnu priliku za pametnu kupovinu bijele tehnike u 3D BOX-u do 13. novembra. Sve modele sa akcije možete pronaći u 3D BOX shopu bijele tehnike u Tržnom centru Mercator Banjaluka. Takođe, kompletna ova ponuda nalazi se i na web shopu 3D BOX-a mobilnitelefoni.ba. Pronaći ćete je u Promo akcijama, u kategoriji Samsung Smart Saving.

Scroll to Top