HIT PONUDA Samsung QLED TV iz ovogodišnje serije Q67B na sniženju u 3D BOX-u!

Ovogodišnji Samsung Smart QLED televizori iz serije Q67B donose vrhunski kvalitet slike i zvuka po izuzetno pristupačnoj cijeni. Razlog više za njihovu kupovinu upravo sada je i taj što su u 3D BOX-u trenutno na sniženju. Ova pogodnost je privremena i služi u promotivne svrhe jednog od najbolje ocijenjenih televizora srednje cjenovne klase u 2022. godini.

Samsung Smart TV iz serije Q67B ima zadivljujuću sliku sa 100% volumena boja sa kvantnim tačkama. Pored sjajne, dugotrajne boje sa kvantnim tačkama, ovaj televizor očaravajuće tankog AirSlim dizajna ima i kvantni HDR za izuzetne detalje i kontrast u kojima ćete posebno uživati.

Tehnologija sa kvantnim tačkama na Q67B televizorima omogućava najbolju sliku do sada. Sa 100% volumenom boja, kvantna tačka uzima svjetlo i pretvara ga u boju koja oduzima dah i ostaje izvorna na bilo kojem nivou osvjetljenja. Kvantni HDR donosi detalje i kontrast pa tako možete doživjeti punu snagu svake slike. Prevazilaženjem vodećih standarda, dinamično mapiranje tonova HDR10+ stvara dublje crne nijanse, živahnije slike i detalje koji uvijek prolaze. Zadivljujuće tanak AirSlim profil ovog televizora se neprimjetno stapa sa zidom onako kako to nikada prije niste vidjeli.

Dvostruki LED i moćan 3D okružujući zvuk

Snažni Samsung procesor vrši optimizaciju kvaliteta zvuka sadržaja koji gledate. 4K upscaling tehnologija omogućava dostizanje 4K rezolucije za svaki sadržaj koji gledate. Dvostruki LED na ovom Q67B televizoru je optimizovani ton boje pozadinskog osvjetljenja koji omogućava poboljšan kontrast. Inovativna tehnologija pozadinskog osvjetljenja daje odvažniji i precizniji kontarst optimizacijom tona boje pozadinskog osvjetljenja kako bi ona odgovarala vrsti sadržaja koji se gleda.

Uz tehnologiju Object Tracking Sound Lite (OTS Lite), virtuelni zvuk koji prati akciju takođe vam je na raspolaganju uz ovaj fantastični televizor. 3D surround zvuk sa Samsung virtuelnim zvukom na gornjem kanalu će vas potpuno uroniti u zvučni doživljaj. Prilagodljivi zvuk ima zvučnu scensku inteligenciju koja vrši optimizaciju zvuka na osnovu analize scena u stvarnom vremenu prema tipu sadržaja.

Ekološki prihvatljivi SolarCell daljinski upravljač ovog Q67B televizora je opremljen solarnim panelom na poleđini. Ugrađeni mikrofon na njemu olakšava funkciju glasovnog asistenta, pa je tako inovativan na više načina. Na raspolaganju vam je i aplikacija za video pozive. Besprekorno se povežite s drugim ljudima na velikom ekranu uz Google Duo. Pomoću Samsung Slim Fit kamere ili kamere na vlastitom smartfonu, jednostavno ćete obavljajti video pozive na velikom ekranu.

Televizori najpovoljnije cijene u BiH

Zahvaljujući MultiView funkciji gledajte šta se prikazuje na televiziji i na vašem pametnom telefonu na istom ekranu, istovremeno. Bez obzira na to da li je riječ o statistici uživo za sportove ili vodičima za video igre, jednostavno povežite svoj telefon za doživljaj višestrukog ekrana kao nikada prije. Odaberite svog glasovnog asistenta – Bixby ili Amazon Alexa. Ugrađeni glasovni asistenti pružaju optimalni doživljaj zabave i napredno upravljanje vašim domom. Sada možete da radite i učite od kuće uz komfor kakav do sada niste vidjeli. Lako pristupajte svom desktop ili prenosnom računaru i smartfonu na svom televizoru iz serije Q67B.

Ako tražite odličan televizor s velikim ekranom, Samsung modeli od 55 i 65 inča iz serije Q67B su trenutno najbolji izbor. Riječ je o televizorima proizvedenim 2022. godine koje ćete u 3D BOX-u pronaći po najpovoljnijoj cijeni u BiH. Isporuka ovih televizora za Sarajevo, Tuzlu, Zenicu, Bijeljinu, Trebinje, Mostar, Prijedor i druge gradove BiH izvršava se radnim danima u roku od 24 do 48 sati. U Banjaluci možete da ih pronađete u 3D BOX shopu u TC Mercator u Aleji Svetog Save 69.

Scroll to Top