3D BOX AKCIJA: Zaigrajte novi God of War: Ragnarok na Sony BRAVIA XR TV-u X90K, stvorenom za TOP gaming

God of War: Ragnarok, izdanja za PS5 i PS4 konzole, napokon su stigla u prodaju. Vrijeme je, konačno, da Ragnarok ispuni velika očekivanja fanova koji su ovaj naslov s nestrpljenjem očekivali još od izlaska PlayStation 5 konzole. U to ime, 3D BOX je pripremio specijalnu ponudu koja pored najnovijih God of War izdanja obuhvata i trenutno najbolji televizor za novu eru gaminga – Sony BRAVIA XR TV! Pored toga što je trenutno na akciji, ovaj televizor iz ovogodišnje serije X90K nudi i jedinstvene gamnig opcije kao što su Auto HDR tone mapping i VRR, uz brzinu osvježavanja do 120 Hz!

Kratos i Atreus već imaju bogato iskustvo i brojne avanture iza sebe, tako da su i više nego spremni da se ponovo bore za život dostojan čovjeka. Pred njima su nove horde surovih čudovišta i nezamislivo teški izazovi koje će morati da savladaju. Igrači u nekim dijelovima svijeta, uključujući i PRE-ORDER kupce ove igre u 3D BOX-u, već mogu da uživaju u njihovim novim avanturama. U recenziji IGN-a, navodi se da je skoro dvije decenije poslije premijere svoje prve igre, God of War franšiza sada dobila svoje najbolje ostvarenje. God of War: Ragnarok na PS5 konzoli i na velikom Full Array LED ekranu najnovijeg Sony X90K televizora, kombinacija je koja oduzima dah.

Kratos i Atreus su pokušali da ponište kraj vremena…

Za one koji su možda nešto slabije upućeni u spektakularni kvalitet čuvene franšize, Ragnarok je najnoviji nastavak hvaljene igre God of War iz 2018. Kao i prethodna izdanja, Ragnarok nam stiže iz legendarnog studija Santa Monica, donoseći nove avanture Kratosa i njegovog sina Atreusa.

God of War: Ragnarok vodi vas na mitsko putovanje u potrazi za odgovorima i saveznicima dok se Kratos i Atreus pripremaju za Ragnarok. Prošlo je već nekoliko godina od početka Fimbulwintera. Hladnoća nastavlja da “grize” širom carstva Midgarda. Kratos i Atreus daju sve od sebe da ostanu skriveni, nakon što su pokušali da ponište kraj vremena koji se približava. Svaki dan treniraju za neizbježno, dok traže bilo koji mogući način da promijene tok sudbine…

Ako se odlučite da God of War: Ragnarok zaigrate na Sony BRAVIA XR TV-u X90K, evo i njegovih ključnih prednosti. Ovaj model televizora je trenutno na sniženju u 3D BOX-u! HDMI 2.1 vam pruža brzinu snimka do 120 kadrova u sekundi za kompatibilne igre, pa ćete imati odgovor na svaki izazov pri pucanju, u sportskim igrama i igrama visokih performansi sa gotovo trenutnom akcijom na ekranu. Uživaćete u izuzetno lakom igranju sa smanjenim kašnjenjem unosa od 8,5 ms uz 4K/120 kadrova u sekundi i namjenski režim za igre. Uz automatski režim malog kašnjenja kod HDMI 2.1, BRAVIA prepoznaje kada je konzola povezana i uključena i automatski se prebacuje na režim malog kašnjenja. Uživaćete u glatkijem igranju s boljim odzivom, što je ključno za brze i intenzivne igre.

Promotivna cijena SONY BRAVIA XR televizora u 3D BOX-u

Ovaj televizor dinamički prilagođava brzinu osvježavanja prikaza u skladu sa promjenljivom brzinom snimka uređaja da bi igranje bilo sjajno. Uz automatsko HDR mapiranje nijansi, HDR postavke se trenutno optimizuju tokom početnog podešavanja konzole PS5. PS5 automatski prepoznaje pojedinačne modele BRAVIA televizora i u skladu sa tim bira najbolju HDR postavku za vaš televizor. Dakle, čak i u scenama sa visokim kontrastom, vidjećete najvažnije detalje i boje u najsvjetlijim i najtamnijim dijelovima ekrana. Sada samo zamislite surovi, ali i predivni otvoreni svijet iz igre God of War: Ragnarok i pomislite kako to sve izgleda na Full Array LED ekranu ovog televizora. BRAVIA, dakle, automatski prelazi u režim za igre da bi se smanjilo kašnjenje unosa i da bi akcija imala brži odziv. Kad gledate filmove na PlayStation 5 konzolama, vraća se na standardni režim kako bi fokus bio na obrađivanju slike radi ekspresivnijih scena.

Požurite u 3D BOX i na vrijeme iskoristite promotivnu cijenu SONY BRAVIA XR televizora za jedinstveni doživljaj God of War: Ragnarok igre. Nemojte smetnuti sa uma da će vam ovaj televizor prenijeti i pravu fudbalsku atmosferu sa stadiona u Kataru gdje uskoro počinje Svjetsko prvenstvo. Nećete propustiti ni najmanji detalj, jer na ovom televizoru skrivenih detalja jednostavno nema. Sve je jasno vidljivo i izraženo prirodnim bojama, sa izuzetno dubokim kontrastom, u istinskoj, očaravajućoj 4K rezoluciji.

Pored osnovnih God of War: Ragnarok izdanja za PS5 i PS4 konzole, 3D BOX nudi i Ragnarok Collectors Edition Dual PS4/PS5 i Ragnarok Jotnar Edition Dual PS4/PS5 za najveće Kratosove fanove.

Scroll to Top